Harta site-ului
Ajutor
Consiliul raional Dubăsari a primit în vizită Președintele Consiliului județean Buzău
Consiliul raional Dubăsari a primit în vizită Președintele Consiliului județean Buzău

Președintele Consiliului județean Buzău, dl Petre Emanoil Neagu, a vizitat Consiliul raional Dubăsari. Deschiderea de continuitate a colaborărilor inițiate anterior între cele două consilii, au fost tema de discuție în cadrul întrunirii de astăzi, la care au participat vicepreședinții raionului Dubăsari Vlad Izman și Oleg Soltan, secretarul Consiliului raional Dubăsari Maria Jimbei, șef Direcția economie, buget și finanțe Lilia Cazac și consilieri raionali.
Dl Vlad Izman, responsabil de domeniul social a salutat prezența dlui Neagu în raionul Dubăsari. ,,Vă mulțumim pentru aportul Dvoastră personal, al cetățenilor români, pentru grija și interesul manifestat pentru cetățenii raionului Dubăsari, ai Republicii Moldova. Țin foarte mult să avem și în continuare un dialog deschis și constructiv pentru a duce la bun sfârșit proiectele începute precum proiectul de construcţie a unei săli multifuncţionale - Bloc de odihnă cu sală de conferinţe la Centrul de odihnă pentru copii şi tineret „Prietenia””.
Atât secretarul Consiliului raional cât și restul reprezentanților raionului Dubăsari şi-au exprimat recunoştinţa şi aprecierea pentru suportul oferit de colegii din Judeţul Buzău. Au mulțumit dlui Președinte pentru întâlnirea dată, care încă o dată demonstrează că relațiile de prietenie și colaborare între raionul Dubăsari și Consiliul Județean Buzău au continuitate.
Dl Petre Emanoil Neagu a reiterat că ,,de la semnarea acordurilor de  implementare comună a proiectului de construcţie a unei săli multifuncţionale - Bloc de odihnă cu sală de conferinţe la Centrul de odihnă pentru copii şi tineret „Prietenia”, am trecut printr-o perioadă de cunoaștere. Astăzi, rămân și în continuare deschis să continuăm colaborările frumoase inițiate”.
Totodată, dl Neagu a venit cu mai multe idei vizavi de inițierea unui schimb de experiențe între unitățile administrativ-teritoriale, de ordin cultural, sportiv etc. Atât conducerea raionului Dubăsari cât și consilierii raionali prezenți la întrunire au salutat iniţiativele respective.
Ulterior, reprezentanții celor două consilii, s-au deplasat la Centrul de odihnă pentru copii și tineret Prietenia, pentru a stabili pașii necesar de urmat în vederea reluării procesului de implementare a proiectului, pentru a fi finalizat cu succes. Aici, reprezentanții consiliilor au avut parte de o întâlnire pe cinte, în stil pur moldovenesc, cu pâine și sare. La moment, pe teritoriul taberei se odihnesc sute de copii, care, în semn de solidaritate față de vecinii ucraineni, pentru PACE, împreună cu oaspeții au lansat lampioane. 
Marina LUPAȘCO, specialist superior

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  www.consiliudubasari@gmail.com

Consiliul raional Dubăsari a primit în vizită Președintele Consiliului județean Buzău - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta